Nova ponuda Balkan Flexipass u železničkom saobraćaju

Bez autora
Nov 28 2010

Železnice Srbije će od 12. decembra, kada će početi da se primenjuje novi red vožnje, uvesti u međunarodnom saobraćaju novu ponudu Balkan Flexipass, uz koju će moći da se putuje zemljama jugoistočne Evrope sedam dana, tokom mesec dana koliko karta važi. Po ovoj ponudi karte u prvom razredu vozova za mlade do 26 godina koštaće 94 evra, za odrasle 158 evra, dok će za putnike starije od 60 godina biti 125 evra. Za vožnju u drugom razredu vozne karte su jeftinije i iznosiće 68 evra za mlade do 26 godina, 116 evra za odrasle, dok će stariji od 60 godina ovu kartu plaćati 93 evra. Balkan Flexipass ponuda je do sada omogućavala da se na prugama Bugaske, Rumunije, Grčke, Turske, Makedonije, Crne Gore i Srbije putuje pet, 10 ili 15 dana u okviru roka važnosti karte od mesec dana. Železnice Srbije osim "Balkan Flexipaš" ponude za međunarodni saobraćaj imaju i brojne povlastice za jeftinija putovanja.

Nova ponuda Balkan Flexipass u železničkom saobraćajuŽeleznice Srbije će od 12. decembra, kada će početi da se primenjuje novi red vožnje, uvesti u međunarodnom saobraćaju novu ponudu Balkan Flexipass, uz koju će moći da se putuje zemljama jugoistočne Evrope sedam dana, tokom mesec dana koliko karta važi.

Po ovoj ponudi karte u prvom razredu vozova za mlade do 26 godina koštaće 94 evra, za odrasle 158 evra, dok će za putnike starije od 60 godina biti 125 evra, najavile su danas Železnice Srbije.

Za vožnju u drugom razredu vozne karte su jeftinije i iznosiće 68 evra za mlade do 26 godina, 116 evra za odrasle, dok će stariji od 60 godina ovu kartu plaćati 93 evra.

Balkan Flexipass ponuda je do sada omogućavala da se na prugama Bugaske, Rumunije, Grčke, Turske, Makedonije, Crne Gore i Srbije putuje pet, 10 ili 15 dana u okviru roka važnosti karte od mesec dana.

Železnice Srbije osim "Balkan Flexipaš" ponude za međunarodni saobraćaj imaju i brojne povlastice za jeftinija putovanja.

U ponudi su "Inter Rail" karte i "specijal" za Budimpeštu, Beč, Minhen, Bukurešt, Ljubljanu, Sarajevo, Doboj i Makedoniju, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik